Zomercheck

De winter is voorbij en je wilt goed de zomer in of je gaat binnenkort op vakantie en wilt zeker weten dat jouw auto de vakantiebestemming haalt? Kom dan voor vertrek naar Autobedrijf Maathuis voor de vakantiecheck van jouw auto. Autobedrijf Maathuis controleert de auto op alle onderdelen die belangrijk zijn voor een lange rit met een hoge buitentemperatuur. Denk bijvoorbeeld aan de autobanden en airco.
Zo voorkom je vervelende verrassingen onderweg.

Maak wel tijdig een afspraak
074-2422667
[email protected]

Bandenservice

Steeds meer mensen wisselen tijdens de wintermaanden de zomerbanden om voor winterbanden. Dat is ook verstandig, want winterbanden zorgen bij koude (onder 7 graden), natte en gladde omstandigheden voor optimale veiligheid. Wij helpen u graag met de bandenwissel en slaan uw overige banden voor u op in ons magazijn. Breekt de zomer of winter aan? Dan worden uw banden weer omgewisseld. En als u na een aantal jaren rijden nieuwe banden nodig heeft, dan hebben wij voldoende banden voor u op voorraad. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Per 1 okt 2013 opent in Hengelo de nieuwste vestiging van Profile Tyrecenter haar deuren. Autobedrijf, Hyundai reparateur en ‘Korea’ specialist Maathuis heeft zich aangesloten bij de merkonafhankelijke specialist in banden-, velgen- en autoservice   De Hengelose vestiging bevindt zich op het vertrouwde adres van Autobedrijf Maathuis Hengelo aan de Torenlaan 10, hier kunt u terecht voor Banden,uitlijnen,winterbanden,bandenopslag en onderhoud met deze formule kunnen we een nog beter merkonafhankelijk publiek aanspreken

Klik hier